Türk atletizmindeki efsane ismi eski milli atlet Semra Aksu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette Aksu’ya, CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ile CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Özlem Burcu Uğan Sevim’de eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ege Bölgesi sorumlusu görevini de yürüten Aksu, atletizmde 2000’li yıllarda birçok Türkiye rekoruna imza atıp, beşyüz’den fazla madalyanın sahibi olmuştu.

Aksu, spor politikaları ve sporla ilgili projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için Başkan Çerçioğlu’nu ziyaret ettiğini belirterek, Başkan Çerçioğlu’nun başarılarıyla Türkiye’ye örnek olmuş bir bayan olduğunu ifade etti.

Yapılan nazik ziyaretten dolayı eski milli atlet Aksu’ya teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, “Gençlerimizi ve çocuklarımızı spora yönlendirmemiz gerekiyor. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en önemli yolu spordur. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuya çok önem veriyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Çerçioğlu, Aksu’ya çalışmalarında başarılar diledi.