Zonguldak-Ereğli Karayolu’nda gece saatlerinde başlayan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan bir otomobil yolda kayarak büyük tehlike atlattı. Kar lastiksiz yola çıkan otomobil yoluna devam edemeyince bir otobüsten inen işçiler önce otomobili iterek yola soktu, sonrada üstüne binip seyir halinde iken selfie çekti.
Zonguldak-Ereğli Karayolu’nda gece saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu. Kar yağışı nedeniyle polis ekipleri büyük araçların geçişine izin vermezken, sürücüleri yol durumu konusunda bilgilendirdi.
Kar yağışına hazırlıksız yakalanan 34 VE 5235 plakalı otomobil ise yolda kayarak büyük tehlike atlattı. Kar lastikleri olmadığı için kayan otomobil bir süre sonra yolda ilerleyemez hale geldi. Arkadan gelen bir otobüsteki işçiler inerek otomobili önce iterek yola soktu, ardından da ağırlık yapması için 4 kişi bagajın üstüne oturdu. Otomobilin üstüne oturarak yaklaşık 2 kilometre boyunca tehlikeli yolculuk yapan işçiler, selfie çekmekten de geri durmadı. Yolda zikzak çizerek seyir eden otomobilin üstündeki işçiler bir süre sonra inerek, tekrar otobüse binip yoluna devam etti. Kar lastiği olmadığı için yolda zikzak çizerek ilerleyen otomobil ise üzücü bir olay yaşanmadan şehir merkezine ulaştı.
Zonguldak-Ereğli Karayolu’nda ki bu tehlikeli yolculuk ise gazeteciler tarafından saniye saniye görüntülendi.