Kayseri Ticaret Odası 31. Meslek Komitesi mobilya üretimi ve ticareti meslek komitesi ile Kayseri Sanayi Odası mobilya üretimi ve ticareti meslek komiteleri ortak istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; KAYSO Meclis Üyesi Namık Kemal Ulusoy, KTO Meclis Üyesi Hacı Çevikel, KTO 31. Meslek Komitesi Başkanı Seyhan Arifoğlu ve komite üyeleri ile Kayseri Sanayi Odası Meclis Üyeleri Mehmet Sarıalp, Ali Baktır, Ömer Çolakoğlu ve Nuh Mehmet Akkaş katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, meslek komitesi çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getirdi. Hasnalçacı, sektörlerin sorunlarının tartışılması ve çözüm yolları bulunması amacıyla bu tür toplantılar düzenlediklerini ifade etti. Hasnalçacı, KAYSO’nun değerli meclis üyelerine ve meslek grupları üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Mobilya sektöründe yaşanan gelişmelerin tartışıldığı toplantı, alınan kararların hangi kurumlara bildirileceğinin kararlaştırılması ile sona erdi.