Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Hakan Kalender beraberinde Destek Hizmetleri Genel Koordinatörü Ramazan Çelebi ile birlikte Erzurum İl Koordinatörlüğünü ziyaret etti.

İl Koordinatörlüğü personeli ile kurum toplantı salonunda bir araya gelen Kalender, kurumsal faaliyetlerin işleyişi hakkında istişarelerde bulunarak personelin talep ve isteklerini de dinledi. Başkan Kalender, daimi işçi kadrosu alan kurum çalışanlarına da hayırlı olsun temennisinde bulundu. Erzurum ilinde yapılacak yatırımların önem arz ettiğini vurgulayan Kalender, kurum personelinin azami gayretinin farkında olduğunu belirterek çalışmaları dolayısı ile tüm personele teşekkür etti.

Başkan Kalender, İl Koordinatörü Dr. Atilla Özlü ile baş başa yapılan görüşmede İl Koordinatörlüğünün şimdiye kadar yaptığı ve yapmayı planladığı faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Başkan Kalender, Erzurum Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar ‘ı makamında ziyaret etti.

Yapılan toplantının ardından Kurum Başkanı Hakan Kalender ve Destek Hizmetleri Genel Koordinatörü Ramazan Çelebi değerlendirmelerde bulunmak üzere Erzincan’a hareket etti.