Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen program ile Erciyes’e giden liseli gençler gönüllerince eğlendi.
50 öğrencinin katılımıyla Erciyes Kayak Merkezi’ne giderek kaymanın keyfine varan ve sucuk-ekmek yiyen gençler, yeni döneme dinç bir başlangıç yaptı. Programa katılan AGD Kayseri Şube Başkanı Vacit Kip, "Gençleri şuurlu bir şekilde yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Önce ahlak ve maneviyat diyerek çıktığımız bu yolda faaliyetlerimizi artırarak devam ettireceğiz” diye konuştu. Gençleri içki, sigara ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için faaliyetlerine devam edeceklerini kaydeden Kip geçmişini bilen, bugünü anlayan ve geleceğe yön veren imanlı ve inançlı bir nesil yetiştirmeye gayret ediyoruz" dedi.
Kip ayrıca, dernek olarak toplumda yaşanan ahlaki yozlaşmaya karşı başlattıkları mücadeleyi sürdüreceklerini belirterek “Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizin kendi ahlaki ve manevi değerlerini öğrenerek sahip çıkmalarını sağlayan faaliyetler düzenlemeye, onlara bu yönde bilinç kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Program, vefat yıl dönümü olması nedeniyle Prof. Dr. Necmeddin Erbakan için dua edilmesinin ardından son buldu.