AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bakan Yardımcıları AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’ye "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunuldu.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’ye, dün Trabzon’da düzenlenen Yerel Yönetimler 5. Bölge Toplantısının ardından AK Parti Genel Merkez ve hükümet nezdinde destek ziyareti geldi. Revi’ye "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunan heyet arasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Abdülhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ile Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman yer aldı. Heyet, Revi’ye “Ankara’nın gözü Trabzon’da, Trabzon Türkiye’dir, Türkiye’nin aynasıdır. Bize ileteceğin her türlü önerilerin sıkı takipçisi olacağız” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Abdülhamit Gül, İl Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelmeden önce AK Parti Trabzon İl Başkanlığı ‘Şeref Defteri’ni imzaladı. Toplantı salonunda üyelerle bir araya gelen Gül, burada yaptığı açıklamada, Başkan Revi’ye ve yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. Bakan yardımcıları ile birlikte Revi’ye tam destek veren heyet, Trabzon’un genel merkez ve hükümet nezdinde il yönetimi vasıtası ile gelen bütün öneri talep ve ihtiyaçlarını sıkı şekilde takip edeceklerinin de sözünü verdiler.
Parti teşkilatlarıyla daha güzel yerlere varacaklarını belirten AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Abdülhamit Gül, “Birçoğunuz daha önce teşkilatlarda bulunmuştur veya aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuştur. Gerçekten siyasi çalışmaların özellikle Karadeniz’in merkezi Trabzon’da çok büyük bir önemi var. Bizim için asıl olan çatı burasıdır, bir hükümetimiz ve seçilmiş cumhurbaşkanımız varsa sizlerin sayesindedir, teşkilatlarımızın çalışmasıyla olmuştur. Önümüzdeki süreçte parti teşkilatlarımızın diriliği ve birliğiyle daha güzel yerlere inşallah varacağız. Biz kendimizle yarışmaktayız, yarınımız bugünümüzden daha güzel olacak inancıyla mücadele ederek başarılı olmaya devam edeceğiz inşallah. Bisikletin üzerinde siyaset yapar gibi düşünün, pedal çevirmeyi bırakırsak düşeriz. O yüzden reformlara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Genel Başkan Yardımcısı Gül’ün ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Başkanımızın bu ziyareti bizleri çok mutlu etti. Yönetim Kurulu Üyelerimle birlikte ilk ziyaret diyebiliriz. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. AK Parti Trabzon’un köklü ve geleneğine sahip çıkan bir teşkilat yapısına sahip olduğunu ifade eden Gül, “15 gün önce çok güzel bir kongre gerçekleştirmişsiniz Allah utandırmasın. Trabzon yüzde 70 oyla Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çok güzel bir destek verdi. Önümüzde de en önemli sınavlarımızdan birisi genel seçimler var” diye konuştu.