SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 5 haftadır galip gelemeyip kaybettiği puanlarla hızla düşme hattına süreklenen Nazilli Belediyespor, yeni teknik direktörü Alaaddin Demirözü yönetiminde çıktığı ilk maçta Bugsaşspor'u 3-1 yenerek hayata döndü.
"Takımım bu maçta iyi iş çıkardı" diyen Alaaddin Demirözü, "Çok kritik bir galibiyet elde ettik. Daha da önemlisi, iyi futbol oynadık. Bu çizgiyi devam ettirmek zorundayız. Henüz yeni başladık. Daha çok işimiz var" dedi.
Şu an için devre arasında takviye düşünmediğini, ancak bu konuda kesin karar vermek için önlerinde zaman olduğunu dile getiren Alaaddin Demirözü, "Ara transferde alınan oyuncunun takıma çok önemli katkı yaptığını düşünmüyorum. Fakat göreve geldikten 3 gün sonra şunu alalım, bunu almayalım demek istemiyorum. Bu önemli bir karar. Oturup hep birlikte değerlendireceğiz" diye konuştu. Alaaddin Demirözü, Bugsaşspor karşılaşmasında takıma büyük destek veren taraftarlara da ayrıca teşekkür etti.
FATİH ŞAV YAPTI
Bugsaşspor önünde ilk yarıyı 1-0 mağlup tamamlayan Nazilli Belediyespor'un genç golcüsü Fatih Üge, ikinci yarıda fırtına gibi esti. Dk.51, Dk.71'inci dakikalar arasında rakip fileleri 3 defa sarsarak hat-trick yapan Fatih, 3 puana damgasını vuran isim oldu. Ligdeki gol sayısını 7'ye çıkaran 24 yaşındaki Fatih, "Zor günler yaşadığımız bir dönemde çok önemli bir galibiyet aldık. Benim de 3 gol atmam, sevincimi ikiye katladı" dedi.

FOTOĞRAF