İYİ Parti Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, programa giderken kullandığı otomobile ilişkin gelen yorumlara esprili bir yanıt verdi.

İYİ Parti Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, bu sabah FOX TV'de yayımlananan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına konuk oldu. Programa giderken sosyal medya hesabından paylaşım yapan Usta, "Kuzey Marmara Otoyolu'nu kullanarak İstanbul’dan Ankara’ya dönüyorum. Otoyol bomboş, tek tük araç geçiyor. Neyse üzülmeyin, trafik garantisi kapsamında bizim vergilerle müteahhite ödemeler yapılacak" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin üzerine sosyal medya kullanıcıları otomobilin hızlı gittiğine ve arabanın markasına ilişkin yorumlarda bulundu.

USTA'DAN ESPRİLİ YANIT

Usta bu yorumlara esprili bir yanıt vererek, "Herkes aracı sormuş. Fox TV için hızlı trenle gittiğim İstanbul’dan, bir arkadaşımla ve onun aracıyla dönüyorum. Mercedes 200E, 94 model, 75.000 km’de, hatasız, boyasız, tramersiz. Hızlı gidiyorsunuz o yüzden araç yok diyenlere soruyorum: Hızlı gitsek önümüzde araç olmaz mıydı?" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar;