Albimo Alanyaspor’un yöneticileri ve futbolcular, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Sakine Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Okulu ile Alanya Huzurevi’ni ziyaret etti.
Ziyarete Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Başkan Yardımcısı Erdal Akgün, Mevlüthan Çavuşoğlu, Enver Vural ve Mehmet Uslu, Passolig’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Ünsal, Sportif Direktör Taner Savut, futbolcular Haydar Yılmaz, Gökay Iravul, Gökalp Seçal, Türker Toptaş ve Timuçin Aşcıgil katıldı.
Turuncu yeşilliler ilk olarak Sakine Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Okulu’nu ziyaret etti. Okul Müdürü Ebru Bezci, başkan, yönetici ve futbolculara okulu tanıtırken, otizmli bir öğrenci piyano eşliğinde perküsyon ve ritim gösterisi yaptı. Spor alanında kurulan empati köşesinde ise futbolcular simülasyon çalışmasıyla kendini engelli bireylerin yerine koyarak futbol oynamaya, tekerlekli sandalye ile masa tenisi oynamaya ve yarış yapmaya, ellerini kullanmadan ağızlarıyla yazı yazmaya ve daha sonra gözleri kapalı halde kavanozlar içindeki maddeleri koklayarak tanımaya çalıştı. Ziyaret sonunda Çavuşoğlu, okul müdürü Ebru Bezci’ye 10 numaralı turuncu yeşil forma ile kulübün ürünlerini hediye etti.
Turuncu yeşilliler daha sonra Alanya Huzurevi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerine çiçek verdi. Yaşlılarla sohbet ederek futbolcular, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Çavuşoğlu ziyaretin anısına Huzurevi Müdürü Uğur Özgün’e Albimo Alanyaspor formasını ve kulübün ürünlerini hediye etti.