PTT 1'inci Lig'de düşme hattında kalan Denizlispor'da yönetim önceki akşam Mehmet Altıparmak'tan yerine getirmek için anlaşma yapıldığı açıklanan Arif Erdem anlaşması, gece geç saatlerde suya düştü.
Futbolculuk kariyerinde Galatasaray'ın efsanelerinden olan, 2011-12 sezonunda Medipol Başakşehir'de teknik direktörlük yapan Arif Erdem, önce Başkan Mustafa Şavluk, Asbaşkan Taner Atilla ve Asbaşkan Fatih Karahan ile prensipte el sıkıştı. Erdem'in pazartesi günü sözleşme imzalayacağı bilirildi. Bu arada yardımcılarının uçak biletleri bile ayırtıldı.
Bu gelişmelerden sonra teknik konularda yaşanan bazı pürüzler ve Arif Erdem'in eşinin Denizli'ye gelmeye soğuk bakması resmi imza rafa kaldırıldı. Asbaşkan Taner Atilla, bu konuda şunları söyledi:
"Arif Erdem'le büyük ölçüde anlaşma sağlanmıştı. Bu nedenle hocamızla da görüşerek bu anlaşmayı duyurmakta bir sakınca görmedik. Daha sonra teknik detaylar yüzünden karşılıklı görüşülerek anlaşma iptal edildi. Ne Arif Erdem'in bize, ne de bizim ona bir kırgınlığımız yok. Yeni teknik adam arayışlarımız sürüyor."