Sezona büyük umutlarla başlayan ancak kötü bir başlangıç yaparak bir türlü istediği sonuçalrı alamayan Termespor’un başkanı Hüseyin Kambur yaptığı yazılı açıklamada, “. Moral motivasyonları bozulan ve maalesef vefasızlık yapan en güvendiğim sporcularımla yollarımızı ayırdık. İkinci devre genç oyuncularımızla mücadelemize devam edeceğiz. İki sezondur BAL Liginde sporun ruhuna yakışmayan davranışlar gördüğümüzden, ilçemizin gençlerine hizmet için kapsamlı bir futbol okulu projesine yöneldik” ifadelerini kullandı.

İşte Termespor Başkanı Hüseyin Kambur’un yaptığı yazılı açıklamanın tamamı:

ZAMAN SATAR SAMANI

Termespor ligin son müsabakasına kadar onurlu mücadelesine devam edecektir. Moral motivasyonları bozulan ve maalesef vefasızlık yapan en güvendiğim sporcularımla yollarımızı ayırdık. İkinci devre genç oyuncularımızla mücadelemize devam edeceğiz.

İki sezondur BAL Liginde sporun ruhuna yakışmayan davranışlar gördüğümüzden, ilçemizin gençlerine hizmet için kapsamlı bir futbol okulu projesine yöneldik.

Termespor tüm takımların sevgisini ve sempatisini kazanmıştır, kazanmaya da devam edecektir. Dik duruşumuzdan asla vazgeçmeyeceğiz , her müsabakaya kazanmak için çıkacağız.

1953 yılında kurulan bir kulübüz, dün olduğu gibi yarında şerefimizle ve spor ahlakımızla yolumuza devam edeceğiz.

HÜSEYİN KAMBUR

TERMESPOR KULÜBÜ BAŞANI

SAMSUNSPORLUYUZ.COM