AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, beraberindeki partililer ile birlikte, Çüngüş ilçesinde, esnaf ziyaretinde bulundu.
Ziyaretlerde konuşan Akar, esnaf ile dayanışma içerisinde olduklarını belirterek, her fırsatta kendileri ile bir arada olma çabası içerisinde bulunduklarını ifade etti. Esnafın görüş, öneri ve eleştirilerini aldıklarına dikkat çeken Akar, “Bu ziyaretlerde en önemli şey hemşerilerimizle bir arada olabilmek, onların halini, hatırını sorabilmektir Bu tür çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecek" dedi.
Çözüm sürecindeki gelişmeleri esnafla paylaşan Akar, şunları kaydetti:
“30 yıldır Türkiye’nin kanayan yarasını durdurmak için hepimizin Çözüm sürecine destek vermesi gerekiyor. Hep birlikte huzur ve mutluluk içinde yaşamak için ülkemizi karıştırmaya çalışanlara, huzurumuzu bozmaya çalışanlara, itibar etmemeliyiz. AK Parti iktidarı, bugüne kadar hiçbir siyasi partinin yapamadığı veya yapmaya cesaret edemediği, çözüm sürecine getirmiştir. Allah’ın izniyle birlik ve beraberlikle akan kanı durduracağımıza inanıyorum. AK Parti iktidarı, bugüne kadar hiçbir siyasi partinin yapamadığı veya yapmaya cesaret edemediği, çözüm sürecini başlatmıştır ve çözüm süreci esnafımızın desteği ile başarıya ulaşacaktır.”