Yılbaşı gecesi büyük ikramiyenin çıktığı çeyrek biletin ikisinin Aydın’a isabet ettiğinin açıklanmasının ardından Aydın’da en çok konuşulan meçhul talihliler oldu. Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’nde 50 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği 2692160 numaralı çeyrek bileti satan seyyar bayi ise Gaziantep’te ortaya çıktı.
Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi 29 Ekim Mahallesi’nde yaşayan ve her yıl Aydın’dan aldığı biletleri Denizli’ye götürüp orada sattığını belirten seyyar bayi Hacı Ali Sümer, Gaziantep’te ortaya çıktı. Bileti Aydın’da değil Denizli’deki bir talihliye sattığını ifade eden Sümer, bileti sattığını gösteren resmi belgeleri de göstererek kime sattığını hatırlamadığını ifade etti. İki çocuk babası Sümer, yaklaşık 8 yıldır Aydın’dan bilet alarak Denizli’de sattığını belirtti. Büyük ikramiyenin isabet ettiği 2692160 numaralı çeyrek bileti de Denizli’de sattığını söyleyen Sümer, talihliden kendisine de yardım etmesini istedi. İkramiyenin kendisinin sattığı bilete çıktığını Gaziantep’teki evine geldiğinde fark ettiğini dile getiren Ali Sümer, biletlerin bulunduğu belgeyi incelediğinde bunu fark ettiğini söyledi.
Ali Sümer, “Benim Adım Hacı Ali Sümer. Gaziantep’te 27606 numaralı Milli Piyango bayisiyim. Ben her sene yılbaşında Aydın’a gidiyorum ve oradan aldığım biletleri Denizli’de satıyorum. Bu bileti de Aydın’da aldım, Denizli’de sattım. Bunun talihlisi kimse rica ediyorum bizi de görsün. Bizim de durumumuz pek iyi değil. Bu numarayı ben sattım ama hangi talihli almışsa onu da bilmiyorum. Çeyrek bilet 2692160 U serisine çıktı. U serisinden 700 tane aldım. 2692 serisinin içinde. Bu bileti Aydın Milli Piyango İdaresi’nden aldım ve Denizli’de de sattım. Bilet Denizli’de satıldı. Talihlisi Denizli’de” şeklinde konuştu.