Kastamonu’nun Tosya İlçesinde 2. Amatör Ligde mücadele edecek olan Tosya Gençlikspor transfer çalışmalarına hız verdi.
Transfer süresinin bitimine sayılı günler kalmasıyla, transfer görüşmeleri ve anlaşmalarda hız kazandı. Tosya Gençlik Spor Transfer Komitesi, takımın 2. Amatör Lig’de ve 1. Amatör Lig’de takımın iskeletini oluşturacak olan yeni futbolcular ile görüşmelerini büyük ölçüde tamamladı ve imzaları attırdı. Tosya’nın Bal Liginde mücadele ettiği sezonda, o dönemki kadroda bulunan Ahmet Kaymak, Sinan Kaymak, Semih Berkan Zan ve Fatih Natur’la anlaşan yönetim düzenlenen imza töreni ile anlaşma sağladı. Tosya Gençlik spor Kulübü Yöneticileri bu transfer sürecini büyük bir titizlikle ve başarı ile yürüttüklerini ve bu gençleri takıma kazandırdıklarını ifade ettiler.
İmza töreninde Tosya Gençlik spor formasını giyen oyunculardan Berkan Zan yaptığı açıklamada’’ Sevdiğimiz ve istediğimiz kulübe geldik. Tosya Gençlik spor ’un başarısı için elimizden gelen gayreti ve çalışmayı göstereceğiz. Taraftarlardan tek isteğimiz maçlarda bizleri yalnız bırakmasınlar’ ’dedi.
Tosya Gençlik spor transfer komitesi transferin bitmesine sayılı günler kala 1 veya 2 kritik noktaya tecrübeli ve ses getirecek transferler yapacaklarını ifade ettiler.
Yeni transferler ve kulüp yöneticileri imza töreni sonrası hatıra fotoğrafı çektirdiler.