Adana'nın İmamoğlu ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesi'nde anlaşamayarak ayrılma noktasına gelen çiftin olaylı eşya paylaşımı cinayetle son buldu.

EVLENDİLER, 1.5 YIL SONRA AYRI YAŞAMAYA BAŞLADILAR

Ferdi Ayan ile Güler Ayan çifti 1 buçuk yıl önce evlendiler ancak bir süre sonra evlilikleri yolunda gitmemeye başladı. 4 ay önce 1 erkek çocuk sahibi olan çift, ayrı yaşamaya başladı.

İKİ AİLE BİRBİRİNE GİRDİ

Güler Ayan, evinden eşyaları almak için sabah saatlerinde kardeşi ve akrabaları ile birlikte traktörle kayınbabası Yaşar Ayan'ın evine geldi. Ancak aile eşyaları vermemekte diretince iki aile arasında kavga çıktı.

KAYINBABA HAYATINI KAYBETTİ

Güler Ayan'ın kardeşi Rüştü Ufuk K., kız kardeşinin kayınbabası Yaşar Ayan'a yanındaki tabanca ile ateş etti. Yere yığılan Yaşar Ayan olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşar Ayan'ın cenazesi, olay yerine gelen cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Çıkan kargaşadan yararlanarak kaçan Rüştü Ufuk K'nin yakalanması için ise çalışma başlatıldı.

MAHALLEYE KOMANDOLAR GELDİ

Olayların büyüme ihtimaline karşı Adana'dan jandarma komandolar mahalleye gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.