Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde yaşayan vatandaşların kaynaşması, birlik ve beraberliğinin pekişmesi amacıyla bir etkinlik düzenlendi.
Kutlu Doğum Haftasının son günü ve üç ayların başlangıcının ilk gününe isabet eden güzel bir akşamda Bozüyük ve Pazaryerililer yemekte bir araya gelerek dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediler.
Pazaryeri Kooperatifi’nin düzenlediği ve Pazaryeri Belediye Başkanlığı’nın destek verdiği geceye Pazaryeri İlçe Kaymakamı Kadir Apaydın başta olmak üzere, siyasi partilerin başkan ve temsilcileri, Pazaryeri kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, kooperatif temsilcileri, Bozüyük ilçesinden gelen misafirlerini en güzel şekilde ağırladılar. Programda, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükcü ve Bozüyük Kültür Müdürü Nazmi Kuru, Bozüyük Pazaryerililer Derneği Başkanı Ali Şahinoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Bozüyük Şoförler odası başkanı Ahmet Ünal ve ayrıca minübüs ve koopretif başkanları hazır bulundu.