TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2002 yılında yaktığı bu ışık, büyüyerek bugünlere geldi" dedi.

Balta, seçim çalışmaları kapsamında Toklu Mahallesi'ni ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Trabzon il ve Ortahisar ilçe yönetim kurulu üyeleriyle kadın kolları üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette konuşan Balta, Trabzon'un sorunlarına ve beklentilerine hakim olduğu için bu yola çıktığını söyledi.

Genel seçimler öncesi çalışmalara devam ettiklerini vurgulayan Balta, "Tüm adaylarımızla ilçe ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Şimdi de mahallelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımız ve esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Esnafımız ve halkımız bizleri çok sıcak karşılayarak, bağırlarına bastılar. Kendilerine sıcaklık ve içtenlikleri için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Balta, seçim çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini de işaret ederek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2002 yılında yaktığı bu ışık, büyüyerek bugünlere geldi. Her seçimden partimiz ve ülkemiz güçlenerek çıkmıştır. Bundan sonra da büyük Türkiye ve yeni güç için, Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile bu kutlu yolda yürümek için, Trabzon'umuzun daha da gelişmesi için destek ve dualarınızı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını da dinleyen Balta, sözlerini "Esnaflık yapmış biri olarak sonuna kadar esnafların ve vatandaşların yanında olacağım" diyerek tamamladı.