Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine bağlı Nevin Eruslu Palyatif Bakım ve Umut Evine bağış yapan Bahattin Salman için plaket töreni düzenlendi.

“Nevin Eruslu Palyatif Bakım ve Umut Evi” ne yaptığı katkılardan dolayı Bahattin Salman adına plaket hazırlandı. Ancak Bahattin Salman’ın palyatif ünitesi bünyesinde tedavi görmesinden dolayı, hazırlanan bu plaket GAÜN Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin tarafından eşi Sakine Salman’a verildi. Hastane Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Oğuzhan Saygılı, Yrd. Doç. Dr. Ersin Borazan, Yrd. Doç. Dr. Handan Haydaroğlu Şahin, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Geriatri Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Zeynel Abidin Öztürk, Hastane Baş Müdürü Mustafa Kalkan ve Müdür Yardımcısı Yılmaz Murat Çaycı’nın da katıldığı törende, Başhekim Doç. Dr. Suat Zengin, "Nevin Eruslu Palyatif Bakım ve Umut Evi’mize yapmış oldukları bağıştan dolayı Sayın Bahattin-Sakine SALMAN çiftine teşekkür ederiz. Onların bu duyarlı tutumları bizi ziyadesiyle mutlu etti" dedi.

Almanya’da yaşayan Bahattin ve Sakine Salman çifti ise, "Memleketimizin bu güzide hastanesine ufakta olsa bir katkıda bulunmuş olmamız bizi de çok mutlu ediyor” diye konuştu.