Aydın Amatör Süper Lig’de mücadele edecek olan Didim Belediyespor’da yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, işadamı Cuma Özer’in ev sahipliğinde kahvaltıda ağırlandı.

Kahvaltıya Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’da katılırken, kahvaltıda İşadamı Cuma Özer, kulübe 7 bin 500 TL bağışta bulundu.

Meandros Restaurantta verilen kahvaltıya Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Kulüp Başkan Vekili Evren Ermurat, yöneticiler, teknik heyet, basın mensupları ve futbolcular katıldı.

Kahvaltıda konuşan Belediye Başkanı A. Deniz Atabay “Bu yıl belki alt ligde oynayacağız ama farklı havamız var. Başka projelerimiz de var. Bundan sonra ne yapacağını bilen ve nasıl adım atılacağını bilen bir yönetim kurulumuz var ve biz bu konuda mutabakata varmış durumdayız. Biz resmi çerçevede belediye olarak kulübe yapacağımız aktarımları yapacağız. Tabii sporda birinci olmak önemli ama en önemli şey tesisleşmek... Ligde henüz tesisleşmemiz bir çok kulüplerin önüne geçtik. Tesisleşme hedefimiz 2 ana bölüme ayırdık. Günlük olarak bize hemen ihtiyacı olan yapılaşmalar diğeri ise hedefi ve çıtayı daha yukarıya koyduğumuzdan dolayı futbol takımı ve diğer branşlarında içinde olacağı tesisler Birçok dalda faaliyet gösteren branşlarımız var. Hepsine eşit şekilde bundan faydalandıracağız. Esas olan A futbol takımızı ve itici gücümüz bu olacak. Buradan bir başarı yakalayacağına inanıyoruz. Hem belediyenin gücü hem de sponsor desteğiyle bu tesisleri kısa sürede tamamlamak istiyoruz. Didim’i spor kenti yapmak için çalışıyoruz. Bu konuda hem Büyükşehir belediyesi hem de belediyemizin yaptığı çalışmalar var. Süreç içerisinde bunlar açıklanacaktır” dedi.

Başkan Atabay konuşmasında futbolculara da mesaj vererek “Yeni gelen arkadaşlarımızdan ricam şu sporcu ahlakı ile hareket etmeniz. Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi “Zeki Çevik ve ahlaklı olun.” Takım disipline ve yöneticilerin aldığı kararları uyacağız. Buna dikkat edin. Tüm ihtiyaçlar verilen sözler içerisinde karşılanacaktır. Sporcu vakuru içinde olun.”şeklinde konuştu.

Kahvaltıya ev sahipliği yapan işadamı Cuma Özer ise “Didim Belediye spor’a elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Didim Belediyespor Kulüp Başkan vekili Evren Ermurat ise “Belediye Başkanımız her konuda destek veriyor. Bizlerde yönetim olarak hedefimiz olan şampiyonluğa en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. İşadamı Cuma Özer’e destekleri ve sponsorları içinde teşekkür ediyorum.”dedi.

Konuşmaların ardından işadamı Cuma Özer, kulübe 7 bin 500 TL maddi destekte bulunurken, zarfı ise Başkan Vekili Evren Ermurat’a teslim etti.