Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan adayı Tarkan Kulak, 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak seçimlere yönelik yaptığı açıklamada, ekibiyle birlikte Adana için hazırladıkları projeleriyle göreve hazır olduklarını bildirdi.

Kulak, Adana’nın geçmişten günümüze gelen ticaret kültürü, stratejik konumu, yatırım olanakları ve bölgenin başkenti konumundaki özelikleriyle yıldızı parlaması gereken bir kent olduğunu belirterek, “Bunun için kent dinamikleriyle uyum içinde çalışarak, Adana’yı layık olduğu yere taşımak zorundayız” dedi.

Kulak İnşaat olarak 75 yıllık köklü geçmişe sahip bir ailenin ferdi olarak “Önce Adana” mantığıyla aday olduğunu anımsatan Tarkan Kulak, “Her zaman ifade ettiğim gibi Çukurova bölgesi yeni yatırımlarla Türkiye’nin yeni Marmara’sı olma yolunda hızla ilerleyecektir. Bunun için ihtiyaç duyulan tek şey sadece hizmet ve Adana odaklı bir yönetim anlayışına sahip olmaktır” diye konuştu.

Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tarkan Kulak, özverili çalışmayı Adana Ticaret Odası Başkanı olarak sürdürmedeki kararlılığına dikkati çekerek, “Ben inanıyorum ki cumartesi günü kazanan Adana olacaktır. Bu konuda oy kullanacak değerli kardeşlerimin önce Adana menfaatini göz onunda tutarak, hiçbir etki altında kalmayacaklarına olan inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Kulak, açıklamasının son bölümünde, geçtiğimiz Pazar günü Meryem Abdurrahim Gizer İlkokulu’nda gerçekleşen ve demokratik bir ortamda geçen meslek komitesi seçimlerinde seçilen komite yöneticilerini kutlayarak, “Meclis ve meslek komitesi üyelerimizin belirlenmesi için yapılan seçimlerde 110 meclis ve 46 meslek komitesi üyemizin belirlenmesi için sandık başına gidildi. Yeni oluşan meclis 7 Nisan Cumartesi günü yeni dönemin yönetim kurulu, meclis başkanlığı ve diğer organlar için oy kullanacak. Seçimlerin şimdiden ülkemize ve Adana’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.