Medical Park Tarsus Hastanesi, Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) Başkanı Yakup Ateş, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Karagözlü, Cahit Kıraşı, Hakan Canan Can ve Sebahattin Yıldırım’ı konuk etti. TASİAD Yönetim Kurulu üyeleri hastanede sağlık kontrolünden geçtikten sonra Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, Başhekim Op. Dr. Hakan Bahçeci ile bir süre sohbet ettiler.
DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM PROJELERİ
TASİAD Yönetim Kurulu üyelerine hastanedeki yeni yapılanmayla birlikte değişim ve dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, "Medical Park Hastaneler Grubu’nun 29 hastanesinden biri de Doğu Akdeniz bölgesinde hizmet veriyor. Tarsus Hastanemiz 165 yatak sayısı ve 46 yoğun bakım yatağıyla şu anda bölgenin en büyük özel hastanesi konumunda. Bölgeye 4 yılı aşkın süredir hizmet veriyor. Şu anda önemli değişim ve dönüşüm projelerimiz mevcut. Bir kısmını hayata geçirdik" dedi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Hizmet kalitesini artırmaya yönelik girişimlerinin devam ettiğini anlatan Genel Müdür Ahmet Egin, "Bu kapsamda akademik ünvanlı hekimler de dahil olmak üzere çeşitli branşlarda hekimleri bünyemize kattık. Psikiyatri branşı, ERCP ünitesi, uyku laboratuvarı gibi yeni birim ve branşlar ekledik. Kent ve bölgeyi hastaneyle bütünleştirecek marka ve bilinirlilik anlamında çalışmalar yaptık. Bu yöndeki çalışmalarımız halen devam ediyor" diye konuştu.
Konuk işadamları, Medical Park Hastaneler Grubu gibi bir sağlık devinin Tarsus’ta hizmet vermesinin ilçe ve bölge için büyük bir kazanım olduğunu söyledi.