Kadir ÇETİNÇALI - İSTANBUL /

Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, 2-2 biten Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, "Öne geçince skoru korumayı öğrenmeliyiz" dedi.

Maç sonu yayıncı kuruluşa konuşan Podolski, "Şu anda formda değiliz. Daha önce formda olsaydık lider olurduk. İki kez öne geçtik ve onu koruyamadık. Son haftalarda üç kez öne geçtik ama skoru koruyamadık, kazanmayı bilemedik.

Yeni hocamız bir anda her şeyi değiştiremez. Oyuncular olarak bunu biz başaramadık. İki günde hoca ne yapabilirdi. Ama önümüzdeki haftalarda hocanın daha fazla etkisinin olacağını düşünüyorum. Gelecek haftalarda öne geçince korumalıyız" ifadelerini kullandı.

BURAK YILMAZ: "ZOR BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ YİNE BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Golcü futbolcu Burak Yılmaz ise şöyle konuştu;

"Zor bir dönemden geçiyoruz, takım olarak camia olarak. Ama bunun üstesinden gelebilecek bir camia ve oyuncu topluluğuyuz. Öne geçtiğimiz maçlarda bunu koruyamadık. Hocamız eksiklerimizi söyledi ama bunu bugün çözemedik. Bursa maçını kazanıp çıkışa geçmeliyiz. Her sene zor bir dönemden geçip şampiyon oluyoruz. İnşallah toparlanıp yine biz şampiyon olacağız.

Gol yiyince defans suçlanır. Ama defansı takım olarak yapmalıyız, bizlerin de suçu var. Skoru koparamıyoruz. Önümüzdeki haftalarda rakiplerimizle oynayacağız. Tecrübeli bir hocamız var onun tespitleri var. Gerekli düzeltmeleri yapacağız."