Pazar günü evinde Şanlıurfaspor ile 14. hafta müsabakasında karşılaşacak olan Yılport Samsunspor'da 90 dakikanın hazırlıkları sürüyor. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idman taktik çalışmalarının ardından yarı sahada yapılan çift kale maçla son buldu. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde yapılan çalışmada oyuncuların ortaya koyduğu hırslı performans ise dikkatlerden kaçmadı. İdmana sakatlıkları bulunan Okan Dernek ve Bünyamin Cesur Karataş ise katılmadı.

Kaptan form tutuyor 

Yılport Samsunspor'da kaptan Caner Arıcı idmanlardaki performansı ile adeta göz dolduruyor. Kaptanlık pazubandının ardından müsabakalarda sergilediği form graği ile taraftarın gönlünde taht kuran Caner, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve ekibinde dikkatini çekiyor. Takımda 'Agabeylik' rolünü de üstlenen tecrübeli oyuncu Sağlam'ın vazgeçilmezlerinden biri olacağı gibi gözüküyor.  

Üstünlük Samsunspor'da  

TFF 2. Lig Beyaz Grupta yer alan Yılport Samsunspor 14. hafta müsabakasında Şanlıurfaspor'u konuk edecek. Ligde 2. sırada bulunan Kırmızı-Beyazlılar, son sıradaki rakibi karşısında mutlak favori. Her iki takım pazar günü ise ligde 15. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek oynanan 14 maçın 7’sini Yılport Samsunspor kazanırken, Şanlıurfaspor'un ise sadece 1 galibiyeti var. 6 müsabakada ise takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı. Kırmızı-Beyazlıların attığı 18 gole karşılık kalesinde bu maçlarda 10 gol gördü. Samsun’daki maçlarda ise yine Samsunspor'un üstünlüğü göze çarpıyor. Oynanan 7 maçın 5’ini ev sahibi ekip kazanırken, 2 maç berabere tamamlandı. 

Biletler satışta

Yılport Samsunspor'un, 24 Kasım Pazar günü, 19 Mayıs Stadı'nda Şanlıurfaspor ile oynayacağı TFF 2. Lig Beyaz Grup 14. hafta karşılaşmasının biletleri, satışa çıktı. Passolig ve kağıt bilet olarak iki türlü satışı yapılacak biletlerin fiyatları, "VIP Tribünü : 50 TL, Batı Üst Tribünü 30 TL, Batı Alt Tribünü : 20 TL, Doğu Alt Tribünü : 15 TL, Doğu Üst Tribünü : 10 TL, Kale Arkaları : 5 TL" olarak belirlendi.