Efendi ERKAYIRAN/ KADİRLİ,(Osmaniye),() - ŞIRNAK'ta terör örgütü PKK'nın yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Acar'ın çocukları 6 yaşındaki Efe ile 12 yaşındaki İbrahim Göksu'nun çok istediği imzalı Fenerbahçe formaları, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba tarafından kulüpten temin edilip çocuklara gönderildi.
4 Ağustos'ta şehit olan Mehmet Acar'ın Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'ndeki ailesine geçen hafta içerisinde taziye ziyaretinde bulunan Veli Ağbaba, şehidin ailesi, çocukları Efe ve İbrahim Göksu'yla sohbet etti. Sohbet sırasında şehidin çocukları Ağbaba'nın sorusu üzerine Fenerbahçeli olduklarını belirterek futbolcuların imzaladığı forma istedi. Çocuklara 'Size formalarınızı göndereceğim' diyerek evden ayrılan Veli Ağbaba, Fenerbahçe Spor Kulübü'nden temin ettiği ve tüm futbolcuların imzasının bulunduğu formayı çocuklara teslim edilmesi için CHP Kadirli İlçe Başkanı Osman Gökahmetoğlu'na gönderdi. Gökahmetoğlu da, şehidin evini ziyaret ederek imzalı Fenerbahçe formalarını Efe ve İbrahim Göksu Acar'a kendi elleriyle giydirdi.
Çok istedikleri formalara kavuşan şehidin çocukları, mutlu olduklarını belirterek Veli Ağbaba ve Osman Gökahmetoğlu'na teşekkür etti. Gökahmetoğlu ise, "Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ağbaba, söz verdiği formaları gönderdi. Bu güzel hediyeleri sahiplerine teslim etmenin ve bir nebze olsun sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dileriz bundan sonraki hayatları da mutlu olur. Hem içerde hem dışarıda Türkiye'nin sorunları ağırlaşıyor. Gelen şehitlerimize üzülüyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI