AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçedeki bazı dış mahalleleri ziyaret etti.

Milletvekili Etyemez ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, bazı meclis üyeleri ile birlikte ilçeye bağlı Bademli, Karadiken, Üstünler, Adaköy, Yeşildağ, Kayabaşı ve Akçebelen Mahallelerinde mahalle sakinleriyle buluştu. Milletvekili Etyemez ve Başkan Özaltun, mahalle muhtarları ve parti mahalle temsilcilerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde, bir araya geldiği mahalle sakinlerinden kendilerine aktarılan sorun ve talepleri yerinde dinledi. Etyemez ve Özaltun, 7 mahalleye yönelik ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, yürüttükleri çalışmalara ilişkin olarak mahalle sakinlerine bilgiler verdi, yöneltilen soruları cevaplandırdı.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesinin yeni Büyükşehir Belediyesi Yasası ile birlikte artık sadece ilçe merkezindeki 12 mahalleye değil, toplamda 67’ye ulaşan dış mahallelere de hizmet vermeye başladığını vurguladı. Belediye olarak genişleyen coğrafi sorumluluk alanında 120 kilometre çapında bir alana hizmet götürdüklerine dikkat çeken Özaltun, “Alanımız ne kadar büyürse büyüsün, belediye olarak ilçemizin her köşesine hizmet götürmeye devam ediyoruz. Bundan sonra da hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Milletvekili Etyemez ise, Konya milletvekilleri olarak ayrı ayrı ilçelerde ve mahallelerde vatandaşlarla biraraya gelmek, varsa dert ve sorunları, talepleri dinlemek için buluştuklarını vurgulayarak, sadece seçim zamanları değil, her dönemde bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

Ülke olarak önemli süreçlerden geçildiğine de vurgu yapan Etyemez, konuşmasında birlik ve beraberliğe yönelik mesajlar verdi.