Ferah IŞIK / DENİZLİ, ()- DENİZLİSPOR teknik direktörü Mehmet Altıparmak, sakat olan Tuna, Genkov ve Şaban'ın Giresunspor deplasmanına yetişmelerinin zor olduğunu, Göztepe derbisinde sakatlanan Recep'in de en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.
Mehmet Altıparmak, "Aynı anda hem Şaban hem de Genkov'un sakatlanması büyük talihsizlik. Takım forvetsiz kaldı. Sağ kanat oyuncusu Leandrinho'yu forvete monte etmek zorunda kaldık. Ancak bunlar mazeret değil. Sonuçta sahaya 11 futbolcuyla çıkıyoruz. Bize acilen gerekli galibiyeti hafta sonunda Giresun'da alacağımıza inanıyorum" dedi. 

Yönetimin Göztepe maçındaki küfürlü tepkilerin ardından kendisine ve futbolculara destek açıklaması yapmasının da moral motivasyonlarını artıracağını dile getiren Mehmet Altıparmak, "Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Ne yapıp edip, bu cendereden çıkacağız" diye konuştu.
Mehmet Altıparmak, küfreden taraftarların tesbit edilip maçlara alınmaması için çalışma başlatılmasının yönetimin taktiri olduğunu vurgularken de, "Kızkardeşime küfrediliyor. Ben kardeşimi henüz 20 yaşında kaybettim. Bu konuda hassasım" ifadesini kullandı.