BOLU (AA) - Bolu Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Metin Tahaoğlu, "Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Ünitesinin acil servisinin yılbaşı itibarıyla faaliyete geçmesi, ameliyathanelerin ve nitelikli hasta odalarının hizmet vermesi ise takip eden 2 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanmıştır" dedi.

Tahaoğlu, yaptığı açıklamada, Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Ünitesi, acil servisi, ameliyathanesi, yoğun bakımı, nitelikli hasta odaları ve tüm branşlarda poliklinik hizmeti verecek şekilde tadilatının yapılarak hizmet vermesi için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirtti.

 Tadilata başlandığını anlatan Tahaoğlu, "Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Ünitesinin acil servisinin yılbaşı itibarıyla faaliyete geçmesi, ameliyathanelerin ve nitelikli hasta odalarının hizmet vermesi ise takip eden 2 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanmıştır" diye konuştu.

Tahaoğlu, Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Ünitesinin atıl bir şekilde bırakılmayıp aksine, Bolu'ya en faydalı bir şekilde hizmet vermesini sağlamak için genel sekreterlik tarafından gereken bütün faaliyetlerin yapıldığını ve sürecin titizlikle takip edildiğini ifade etti.