Saadet Partili Adıyaman’ın Besni ilçe Belediye Başkanı İbrahim Öztürk partisinden istifa ederek, önümüzdeki günlerde AK Parti’ye katılacak.
Saadet Partisi’nden istifa ettiğini ve AK Partiye görkemli bir tören ile katılacağını dile getiren Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, “Evime dönüyorum” dedi.
Partisine dönmek istediğini Başbakan Ahmet Davutoğlu’na ilettiğini ve Başbakanın gereğinin yapılması için talimat verdiğini kaydeden İbrahim Öztürk, önümüzdeki günlerde AK Parti Genel başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül’ün de katılacağı bir programda, AK Partiye katılacağını ifade etti.
Kendisinin yıllardan beri AK Partili olduğunu ve bazı nedenlerden dolayı partiden ayrılmak zorunda olduğunu kaydeden Başkan Öztürk, “Saadet Partisi’nden istifa ettim. Önümüzdeki günlerde Besni ilçesinde düzenlenecek bir programda AK Partiye katılım yapacağım. Ben ve beraberimdeki arkadaşlar Besni ilçesinde AK Parti’nin gücüne güç katmak istiyoruz. Ben zaten kamuoyunun bildiği gibi yıllardan beri AK Partiliyim. Kendi evime dönmüş olacağım. İnşallah bütün halkımızı kucaklayarak mevcut teşkilatla da en iyi şekilde birlikte çalışıp başarı çıtasını yükselteceğiz” dedi.