TÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi ve Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, erken seçimin ülkeye zarar vereceğine inandığını anlatırken, "İşadamları, STK, kanaat önderlerinin ekseriyeti bu şekilde düşünmekle beraber kanaat bildirmekten çekiniyor ve görüşlerini tam söyleyemiyorlar" dedi.
Tartışılan koalisyon görüşmeleri ile ilgili olarak Twitter hesabından değerlendirmelerde bulunan TÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi ve Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, "Güzelim ülkemizde geometri ve matematiğin her şeklinin konuşulduğu, öğrenildiği, yaşandığı bir ortamdan geçiyoruz. Sonumuz hayrola inşallah" dedi.
Boydak, "Koalisyon imkanlarını zorlamamak, erken seçimi zorlamak halk iradesine siz yanlış yaptınız kararınızı gözden geçirin demenin fiili söylemidir" görüşünü savunurken, şu ifadeleri kullandı:
"Sözüm, bir kesime değil herkese yöneliktir. Ülkemizi erken seçimin olumsuz siyasi ortamına sokmama ve maddi kayıplar ve belirsizliklerdendir. İşadamları, STK, kanaat önderlerinin ekseriyeti bu şekilde düşünmekle beraber kanaat bildirmekten çekiniyor ve görüşlerini tam söyleyemiyorlar. Belirsizlik, terör ve kurlar böyle devam ederse ülkemizin güzide şirketleri ve vatandaşımızda ekonomik olarak zor günler yaşayacaktır."

FOTOĞRAFLI