Serhan TÜRK/İSTANBUL, () - YUNANİSTAN Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Michael Skibbe, kendilerinin de Türk Milli Takımı gibi yükselişe geçmek istediğini söyledi.

Türkiye ile yarın özel maçta karşılaşacak Yunanistan Milli Takımı'nın Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yaptığı antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Skibbe, FIFA 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nin hazırlık dönemini iyi geçirmek istediklerini ifade ederek, "Hedefimiz, Rusya'daki finallere katılmak. Şu an dipteyiz. Türkiye gibi biz de yükselişe geçmek istiyoruz" dedi.

Türkiye'ye yeniden geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Alman teknik adam, "Her şeyden önce Türkiye'ye yeniden geldiğim için, Yunan Milli Takımı ile beraber geldiğim için çok mutluyum. Türkiye'yi, Fransa'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandığı için tebrik ediyorum. Türkiye, son oynadığı 4-5 maçta çok iyiydi. Bu yüzden onlarla tekrardan maç yapacak olmamız bizim için mutluluk verici. Bence yarın akşam çok ilginç olacak. Umarım benim takımım en iyisini yapar ve iyi sonuç alırız" diye konuştu.

Michael Skibbe, kendisinden sonra göreve getirilen teknik direktör İsmail Kartal'la da yollarını ayıran Eskişehirspor ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

YUNANİSTAN MİLLİ TAKIMI, TÜRKİYE MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Yunanistan Milli Takımı, Türkiye ile yarın yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Michael Skibbe'in takımla sahadaki kısa süren toplantısının ardından başlayan antrenmanda futbolcular, dar alanda pas çalışması sonrası tam sahada taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı. Antrenmanın son bölümünde iki gruba

ayrılan oyuncuların bir bölümü şut, diğerleri ise kanatlardan ortalarla gol çalıştı.