Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi Kızık Köyü Mehmet Yaşar İlköğretim Okulu öğrencileri okula yaptıran merhum iş adamı anısına şiir ve mektup yazma etkinliği gerçekleştirdi.
Gerçekleştirilen etkinliğe Sandıklı İlçe Kaymakamı Faik Arıcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, Yaşarlar Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar, okul yönetimi, öğrenciler ve veliler katıldı. Sandıklı Merkezde görev yaptığı sürede de başarılı faaliyetler gerçekleştiren Okul Müdürü Mehmet Gönen’in okulda yapılan faaliyetler hakkında yaptığı sunumdan sonra, Kur’an-ı Kerim okundu. Öğrencilerin günün anısına yazmış oldukları şiirler ve mektuplar okunurken, törende zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Mektup ve şiir yarışmalarında dereceye giren ilk altı öğrenci, Yaşar tarafından Cumhuriyet altınıyla ödüllendirilirken, diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Program sonunda ilçede iş ve eğitim hayatına verdikleri desteklerden dolayı Kaymakam Arıcan tarafından Yaşarlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar’a plaket takdim edildi.