Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarını akşam saatlerinde konakladığı otelin antrenman sahasında gerçekleştirdiği çalışma ile sürdürdü.

Antrenman öncesinde otele gelen Isparta Fenerbahçe Futbol Okulu öğrencileri Teknik Direktör Ersun Yanal'a çiçek ve kitap takdim ettiler ve takımla birlikte fotoğraf çektirdiler.

Tesislere gelen Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter Mahmut Uslu, Asbaşkanlardan Mithat Yenigün, Deniz Tolga Aytöre, Tahir Perek, Turhan Şahin ile Kulüp CEO'su Hasan Hakkı Yılmaz da antrenmanı izledi.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışma basına kapalı gerçekleşti. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Tam sahada gerçekleştirilen taktik ağırlıklı çift kale maçların ardından oyuncular antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı.

Bekir İrtegün takımla birlikte çalışmaların tamamında yer alırken, Salih Uçan tedavi ve çalışmalarını otelde sürdürdü. Emre Belözoğlu ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarına devam etti.

Antrenman sonrasında tesislere gelen Alanya Fenerbahçeliler Derneği'nin üyeleri, teknik heyete ve oyunculara muz ikram etti. Fenerbahçe hazırlıklarını yarın saat 10.00'da yapacağı antrenmanla sürdürecek.