IĞDIR’da şehit olan polis memuru Burak Zor'un acı haberi memleketi Samsun'daki ailesine ulaştı. Haberi alan aile gözyaşlarına boğulup sinir krizi geçirdi. Şehit polis memurunun son dönemdeki terör saldırıları ve gelen şehit haberlerine ilişkin sosyal medyadaki hesabında, "Ya Rabbim bize de o şehadet şerbetine senin yolunda cesurca savaşarak ulaşmayı nasip eyle" diye yazdığı görüldü.
Iğdır'ın Dilucu Sınır Kapısı'nda görevli polis memurlarını götüren servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobilin, Aralık İlçesi'ne bağlı Hasanhan Köyü yakınlarından geçişi sırasında PKK’lı teröristlerin yola dana önceden döşedikleri yaklaşık 1 ton bombayı uzaktan kumanda ile patlatması sonucu şehit düşen 13 polisten Burak Zor'un Samsun'da yaşayan ailesi acı haberle yıkıldı. Evli ve 1 çocuk babası şehit polis memuru Burak Zor'un 2 ay önce İstanbul'dan Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi emrine gittiği belirtildi. Eşi Cansu ve 1.5 yaşındaki oğlu Eymen'in de Iğdır'da oldukları belirtildi.
Samsun'un merkez İlkadım İlçesi Baruthane Mahallesi'nde oturan anne Arzu ve babası Zikri Zor, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz tarafından kendilerine iletilen acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Evden yükselen ağıtlar yürekleri dağladı. Sağlık görevlileri de evin önünde hazır bekletildi.
Şehit polis memuru Burak Zor'un, son dönemlerdeki terörist saldırıları ve gelen şehit haberlerine sosyal medyadaki hesabında değerlendirirken bir şehit haberi üzerine "Ya Rabbim bize de o şehadet şerbetine senin yolunda cesurca savaşarak ulaşmayı nasip eyle" cümlesi gören takipçilerini üzüntüye boğdu.
Şehit Burak Zor'un dün de sosyal medyadaki sayfasına Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ndeki 16 askerin şehit edildiği PKK'nın Dağlıca saldırısı ile ilgili "Kahrol pkk kahrol. Kim bunlara yardım, yataklık yapıyorsa Allah bin türlü belasını... 15 şehit ne demek yaa" diye yazdığı görüldü.

FOTOĞRAFLI