TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 22 Mart Pazar günü sahasında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan ve ilk 20 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutulan antrenmana sakatlıkları bulunan Bosingwa, Yusuf Erdoğan, Belkalem, Yatabare, Waris ve Onur Recep Kıvrak katılmadı.

Antrenmanda futbolcular ilk 20 dakikalık bölümde kondisyona yönelik hareketler yaptıktan sonra, yarı sahada taktik ağırlıklı maç oynadı.

- Sakat oyuncuların durumu

Trabzonspor'da sakat oyuncuların durumuna ilişkin kulübün internet sitesinden açıklama yapıldı.

Açıklamada, Gaziantepspor maçında sağ kalçasına darbe alan Jose Bosingwa’ya ön tanı olarak yumuşak doku kontüzyonu (ezilme, kanama) teşhisi konulduğu belirtilerek, çekilecek MR'a göre futbolcunun planlanan tedavi programına devam edileceği belirtildi. 

Tedavisi ve özel çalışma programı süren Yusuf Erdoğan’a ayak analizi yapıldığı, tabanlıkla antrenmanlara devam etmesi planlandığı kaydedildi. Savunma oyuncusu Belkalem’in planlanan tedavi ve antrenman programının devam ettiği, Yatabare’nin ise kontrol MR’ı çekileceği kaydedildi.

Waris'e de gastroenterit teşhisi konulduğu ve tedavisine başlandığı belirtildi.

- Hacıosmanoğlu, Trabzon'a geliyor

Öte yandan, Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yarın Trabzon'a geleceği bildirildi.

Hacıosmanoğlu'nun Constant konusunda teknik direktör Yanal ile bir görüşme yapacağı, ardından da yönetim kurulunun geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi.