Oktay ENSARİ-Zafer BARIŞ/KAYSERİ, ()– KAYSERİSPOR teknik direktörü Tolunay Kafkas, cumartesi günü saat 19.30'da oynayacakları Torku Konyaspor maçına değinirken, "Seyircimizin önünde kazanmak için mücade edeceğiz" dedi.
Sarı kırmızılı takım, bu sabah Tolunay Kafkas yönetiminde Karpuzatan Tesisleri’nde bir çalışma yaptı. Tolunay Kafkas, antrenman sırasında pazar günü deplasmanda oynadıkları Osmanlıspor maçının bir değerlendirmesini yaptı. Tolunay Kafkas, bu konuda şunları söyledi:
"Takımın 3  iyi oyuncuya ihtiyacı var. Bu oyuncuları mutlaka almamız gerekiyor. Bu konudaki sıkıntımız gözüküyor. Deplasmanda oynadığımız Osmanlıspor maçından memnunum. Oyuncular bu kısa süre içerisinde, bu zorlu süreç içerisinde birçok şeyi yapmaya gayret sarf ettiler. Deplasmanda alınan bir puan, başlangıç için olumlu, iyi bir sonuç. Aslında oyunun 2'nci yarısında çok fazla pas hatası yaptık. Biraz daha dikkatli olabilseydik, gollük pozisyonları değerlendirebilseydik, maçtan 3 puan da alabilirdik. Osmanlıspor bize göre daha hazır ve diri bir takımdı. Ona rağmen cevap verebildik. Oyunun hemen hemen dörtte üçlük bölümünde topa sahip olan, oyunu organize etmeye çalışan Kayserispor’du."
Oyun anlamında birtakım eksikliklerinin olduğunu da belirten Tolunay Kafkas, bunları zaman içinde daha çok çalışarak geliştirme yoluna gideceklerini anlatırken de şöyle konuştu:
"Ligde artık kiminle oynadığınızın önemi yok. Torku Konyaspor, geçen sezonun iyi takımlarından birisi. Çok ciddi transferler yaptılar. Onun için içeride oynayacağımız maç, bizim adımıza zor geçecek. Rakipten çok, kendi yapacaklarımız önemli. Ona konsantre oluyoruz. Hafta sonunda sahamızda ve seyircimizin önünde kazanmak istiyoruz."
AHMET YILDIZ:"
Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız ise sezonun ilk maçında deplasmanda 1 pyuan alarak lige başlamalarını olumlu bulduğunu belirtti. Lige yeni çıkan bir takım olduklarını, 9 transfer yaptıklarını hatırlatan Ahmet Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu transferlerin takıma uyum sağlaması bizim için önemli. Deplasmanda taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Maça gelip bize destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu hafta oynayacağımız Torku Konyaspor maçında da seyircilerimizden destek bekliyoruz. Seyircilerimizi, cumartesi günü maçımızı izlemeye stada davet ediyoruz."
TAKTİK ANTRENMANI YAPTILAR
Osmanlıspor maçında oynamayan oyuncular, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde salonda  kısa kültür ve fizik çalışmasının ardından antrenman sahasında teknik ve taktik antrenmanı yaptı.