Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, "Bu sene ligi en azından orta sıralarda bitirecek bir takımımız var. Rakiplerimiz de takviyeler yaptı. Önemli oyuncular aldılar. Mutlaka zor bir sezon olacak. Ancak bu sene taraftarımızın korkulu rüya görmeyeceğini ümit ediyorum" dedi.

Sezon öncesi gazetecilerinin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Safet Susic, Kasımpaşa maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Geçen sezon yaşadıkları stresi bu sezon yaşamak istemediklerini belirten Susic, "Her iki kampa da katılan oyuncularımın çoğunun lige hazır olduğunu söyleyebilirim. İlk maçlar her zaman zor olur. Kasımpaşa maçı da zor geçecek. Hava da çok sıcak olacak. Kasımpaşa çok önemli ve zor bir rakip ancak geçen sezon başında yaşanan sıkıntıların tekrarlanmaması için mutlaka kazanıp iyi bir başlangıç yapmamız gerekiyor. Ümidim ve beklentim taraftarın geçen sene yaşadığı sıkıntıyı ve stresi bu sene yaşamamasıdır" dedi.

“En az 2 oyuncu daha takımımıza katabiliriz”

İyi bir takım olduklarını dile getiren Susic, "Bu sene ligi en azından orta sıralarda bitirecek bir takımımız var. Rakiplerimiz de takviyeler yaptı. Önemli oyuncular aldılar. Mutlaka zor bir sezon olacak. Ancak bu sene taraftarımızın korkulu rüya görmeyeceğini ümit ediyorum. Bu sebepten dolayı lige iyi başlamak adına Kasımpaşa maçı bizim için çok önemli. Önümüzdeki günlerde en az 2 oyuncu daha takımımıza katabiliriz" diye konuştu.