Yeşilyurt İlçesine bağlı Gündüzbey Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışması sonrası mahalle halkı yetkililere teşekkür etti.
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmasının ardından konuşan Gündüzbey Mahallesi Muhtarı Mehmet Balta, yıllar öncesinde bozulan yolun sürücüler ve bölge halkı için adete bir çile haline geldiğini belirterek “Bozulmalar nedeniyle yolda oluşan çukurlar hem sürücüleri tehlikeye düşürürken hem de tabiatıyla çok sayıda misafiri ağırlayan Gündüzbey adına kötü bir intibah bırakıyordu. Malatya’nın Büyükşehir olmasıyla yıllardır yapılmayan yol da Yeşilyurt Belediyemizin de katkılarıyla asfaltlama yapılarak bu kötü görüntüden kurtarıldı. Mahallem adına hem Yeşilyurt Belediyesi’ne hem de Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Gündüzbey Mahallesi sakinleri de, “Yıllardır bu yolumuz yapılması için gitmedik, çalmadık kapı bırakmadık. Fakat bugüne kadar herhangi bir sonuç çıkmadı. Fakat son olarak yaptığımız başvurular sonrasında her iki belediyemizin de duyarlılığıyla yolumuz yapıldı. İki belediye başkanımıza ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.