Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ala, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Efkan Ala, “Bizim yeni Türkiye hedefimiz var buda sizin desteğinizle olacak.” dedi.
İç İşleri Eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, seçim çalışmalarına Uzundere, Olur ve Narman ilçelerinde devam etti.
Ala ilk olarak Uzundere ilçesinde öğretmen evinin açılışını yaptıktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temel atma törenine katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Ala, sadece kent merkezlerinde değil, ilçelerde de kamu hizmetlerinin modern binalarda yapılması vatandaşın en temel haklarından birisi olduğunu söyledi.
Ala ve beraberindekiler daha sonra ilçedeki spor kompleksinin açılışına katıldı. Ala açılış törenlerinin ardından Karakucak güreşlerinin yapılacağı alana geçti. Ala, buradaki konuşmasında halkın verdiği desteklerle Türkiye’nin daha da büyüyeceğine dikkat çekerek, “Sizin verdiğiniz destek var ya işte bu Türkiye’nin bu istikrara ihtiyacı var. Biz Türkiye’yi en gelişmiş 10 ülke arasına sokacağız. Bazıları Türkiye’de bizim gerçekleştirdiklerimiz hak ve özgürlük çalışmalarını kendilerine bağlıyormuş. Bunlara gerekli dersi vatandaşlarımı sandıkta verecektir” dedi.
Ala, daha sonra Olur ilçesine geçti. İlçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Efkan Ala, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Ak Partili aday daha sonra Narman ilçesine geçerek ziyaretlerini sürdürdü. Ala, Demirdağ mahallesinde bir aileye de taziye ziyaretinde bulundu.