Muğla Puanlı Atletizm İl Birinciliği Yarışmaları’nda başarılı olan Dalaman Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Takımı, Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ı makamında ziyaret etti.
Dalaman Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Atletizm Takımı’nı makamında kabul eden Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz “Okullarımızın aldıkları bu başarılar bizleri gururlandırıyor. Bizde Dalaman Belediyesi olarak okullarımızın spor ve kültürel faaliyetlerine destek olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra futbol dışında da diğer branşlarında Dalaman Belediyespor Takımı olarak yer vereceğiz. Çocuklarımızın daha büyük başarılar kazanması için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Dalaman’a böyle bir gurur yaşattıkları için çocuklarımıza teşekkür ederim” dedi.
Muğla´da 16-17 Mart 2015 tarihleri arasında yapılan Puanlı Atletizm İl Birinciliği Yarışmalarında Kız ve Erkek Takımları, Muğla İl Birincisi oldu. İl Birincisi olan Dalaman Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Atletizm Takımı 14-15 Nisan 2015´de İzmir´de yapılacak olan Atletizm Grup Yarışmalarında Muğla’yı temsil edecek.
Bu başarıdan dolayı okulda düzenlenen törende başarılı olan öğrencilere Okul Müdürü Zeki Demirkol tarafından madalya ve kupaları verildi. Yine Dalaman Anadolu Lisesi öğrencilerinden Murat Muslu Antalya´da düzenlenen Özel Sporcu Müsabakalarında 100 mt. ve gülle atmada altın madalya kazandı.
Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; “ Bu başarıda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni Cihan Yılmaz ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.