Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, bütün İslam aleminin bayramını kutladı.
Başkan Tahmazoğlu mesajında, “Toplumsal birlikteliğimiz ve beraberliğimizi pekiştiren, atmosferiyle dünyamızı güzelleştiren bir Ramazan ayını daha geride bulunuyoruz.
Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, topluma umut, sevgi veren, sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdecisidir. Bayram boyunca adeta bir toplum yeniden şekillenir, birbirine güven artar ve geleceğe umutla bakar. Hayatı güzelleştiren, dünyayı yaşanılır ve bayındır kılan insandır. İnsanı güzelleştiren ve güçlü kılan da inançlardır.
Bu inançla, bu cennet vatanımızın birlik ve beraberliği için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Ayrıca Gaziantep’imiz ve Türkiye’nin dört bir köşesinde yaşayan Aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını gönülden tebrik ediyor, daha nice bayramlara hep birlikte sevdiklerinizle; sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde erişmeyi temenni ediyorum. Hayırlı bayramlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.