Sincan Belediyesi, Muharrem ayının gelmesi ile beraber tüm İslam alemini bir araya getiren Aşure Gününde vatandaşa aşure dağıttı. İlçenin dört bir yanındaki camilerde ikram edilen 20 bin aşure ile Sincan Belediyesi birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Muharrem Ayının tüm bereketi, İslam alemini kuşatırken Sincan Belediyesi de bu kutlu günü tüm vatandaşlarla beraber andı. İnsanlar arasında sevgi, saygı ve birlik beraberliğin güzel bir örneğini yaşatmak için Sincan Belediyesi Sincan’ın bütün camilerinde aşure dağıttı.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşlik duygularımızın daha da arttığı bugünlerde gözlerimizin daima barışa, doğruluğa, kardeşliğe bakması, yüreğimizin sevgi, saygı ve hoşgörüyle artması gerekmekte. Bu duygularla Muharrem ayının birlik ve kardeşlik duygularının daha da gelişmesine ve dünya üzerinde barış ve mutluluk tohumlarının yeşermesine vesile olmasını diliyor; tüm hemşehrilerimizin ve İslam Aleminin Muharrem ayını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.