Gerçekleştirdiği çalışmalarla daha yaşanabilir bir Kayseri için hizmetlerini sürdüren Kayserigaz, gerçekleştirdiği toplantı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile bir araya geldi.
Profesyonel hizmeti ve öncü çalışmalarıyla sektördeki imajını zengin tutan Kayserigaz, gerçekleştirdiği toplantılarla sektör paydaşlarını bilgilendirmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Kayserigaz’ da düzenlenen toplantıda Kayseri’nin önemli kurumları bir araya geldi. Ana konunun doğalgaz olduğu toplantıda Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü katılımcı olarak yer aldı.
Toplantının gündemiyle ilgili açıklama yapan ve Kayserigaz adına temsilci olan Kayserigaz İç Tesisat Birimi sorumlusu Mehmet Onur Aydın, doğalgaz abonelerinin doğalgazı daha güvenli ve etkili kullanmaları konusunda görüşlerini sundu. Diğer yandan kontrol ve bakıma dikkat çeken Aydın, yapılacak birkaç işlemin insan hayatına eş değer olduğunu belirtti.