Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta ASAT’ın alt yapı çalışması yaptığı Ulukapı Mahallesi yolunu asfalt ile kapladı.

ASAT’ın çalışmalarını tamamladığı mahalle yolları Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sıcak asfaltla kaplanıyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Manavgat’ın Ulukapı Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yapılıyor. Toplam 4.5 kilometre uzunluğunda ve 7 metre genişliğindeki yol asfaltla kaplanıyor. Sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, “Vatandaş hak ettiği hizmete, kısa zamanda ve kaliteli şekilde ulaşıyor” dedi.

Bozulan yollar asfaltlanıyor

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi’nin D-400 Karayolu’ndan başlayan Serik’in Aşağıkocayatak ve Kumköy Mahallelerine kadar giden 6.5 kilometre uzunluğundaki yoldaki asfalt çalışması da tamamlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapım İşleri Şube Müdürü Hasan Erdem, ASAT’ın bölgede içme suyu çalışması yaptığını söz konusu çalışmalar nedeniyle bozulan yolun yapım ve asfalt çalışmasını kısa süre içinde tamamlayıp yolu trafiğe açtıklarını ifade etti.