YAKLAŞIK 1 ay süren Erzurum kampını noktalayarak İzmir'e dönen Göztepe'de genç futbolcular Fetih, Alican ve İsmailcan'ın kiraya verilmesi kararlaştırılırken, kaleci Egemen'le yolların ayrılacağı öğrenildi. Oğuzhan, Gökhan Değirmenci ve Göktuğ ile birlikte 4 kaleciye sahip olan sarı kırmızılıların Egemen'e gelen teklifleri değerlendirdiği açıklandı. Genç futbolculardan Salim ve Tuncay'ı kadroda tutmayı düşünen Göztepe'nin Fethi'yi Tire 1922'ye, İsmailcan'ı da Bergama Belediyespor'a vereceği, Alican'a ise kulüp arandığı bildirildi.
Gençlerin gelişimini yakından takip edeceklerini ifade eden teknik direktör Metin Diyadin, "Futbolcuların tecrübe kazanmalarını istiyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Bir sezon daha devamlı oynayacakları bir takıma gitmeleri iyi olacak" diye konuştu. Takımdan başka oyuncuyu göndermeyi düşünmediğini söyleyen Diyadin kampı şöyle değerlendirdi:
"Hiçbir sakatlık olmadan çalışmalarımızı noktaladık. Erzurum'da harika tesisler var. 4 hazırlık maçını da kazanarak İzmir'e dönüyoruz. Burada 2 hazırlık karşılaşma daha yapıp lige tamamen hazır çıkacağız."