BURSASPOR, ligin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını akşam üzeri Özlüce Tesisleri’nde yapılan ikinci çalışmayla sürdürdü.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın saha içerisinde yaptığı kısa toplantının ardından yeşil beyazlı futbolcular kontrol pas, ardından 5’e 2 oyun ardından üç gruba ayrılarak şut çalışması yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanın son bölümde ise yarı alanda çiftkale maç yaptı. Bu akşam yapılan çalışmaya dizinde şişlik oluşan Belçikalı oyuncu Tom de Sutter sağlık ekibi tarafından tedbir amaçlı olarak çalışmaya katılmadı.
Bursaspor, yarın Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde, U 21 Takımı ile saat 14.00’de yapacağı çift kale maçla bu haftaki çalışmalarını tamamlayacak. Yeşil beyazlılar, pazartesi günü saat 17.00’de Özlüce Tesisleri’nde çalışmalara başlayacak.
KOCAMAN: KİMSE İLE GÖRÜŞMEDİK
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, 'Bursaspor, Ersun Yanal ile görüştü' haberlerine açıklık getirdi.
Kocaman, "Bugün kulüp olarak sitemizde bu konu ile ilgili açıklama yaptık. İstanbul gazetesinde yer alan bir haber sosyal medyada hızla yayılıp büyüyor. Bizim açımızdan talihsiz bir haber diyebilirim. Bursaspor yönetimi olarak hocamız Ertuğrul Sağlam’dan memnunuz. Onunla birlikte yeni bir şampiyonluk daha yaşamak istiyoruz. Biz Ersun Yanal ile ilgili bir görüşmemiz olmadı. Bilindiği gibi ligin son haftasında Beşiktaş karşısında son dakikada gelen talihsiz bir golle yenildik. Şimdi önümüzde Akhisar Belediyespor maçı var. Kazanarak tekrar yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAF