Nuri Asan Tesislerinde yapılan akşam antrenmanında konuşan Özat, “Ligde her maç zor. Hiç bir maç diğerinden kolay değil. Ciddiye almadığınız , iyi konsantre olmadığınız, mücadele etmediğiniz her maç zor geçer. Adanaspor maçı da zor geçti. Göztepe’nin son maçını canlı izledim. Her zamanki gibi kazanmak için çıkacağız. kazanamazsak da kaybetmeyeceğiz. İnşallah oradan da 3 puanla Samsun’a döneceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 
GÖZTEPE’NİN GENİŞ KADROSU VAR
Göztepe’de cezalı ve kadro dışı oyuncuların olmasının maçı nasıl etkileyeceğinin sorulması üzerin Özat, “Fark etmez. Çünkü dar bir kadrosu olan bir takım değil. Göztepe geniş bütçelerle kurulmuş bir takım. Onların kadrosu onları ilgilendiriyor. Önemli olan bizim ne yapacağımız. Bu tür durumlarda şans bulan oyuncular daha iyi performans gösterebiliyor. Yukarı ile kopmamak için onların son şansı. Ama biz bir hedefe baş koyduk” şeklinde konuştu.

 
ONLARI CİDDİYE ALMIYORUM AMA
Ben 31 yıldır futbolun içindeyim diye sözlerini sürdüren Özat, “Türkiye’de herkesin çok bildiği 2 şey var. Biri futbol, diğeri siyaset. İkisinde de nerede olduğumuz belli. Bazı çok bilmişler var. Aslında onları ciddiye almıyorum ama cevap vereyim az sevinsinler. Ben Erdi’yi kötü oynadığı için değil sarı kartı olduğu için oyundan aldım. Yediğimiz golde hatası vardı ama her hata yapanı oyundan alsak sahada oynatacak 11 bulamayız” diye konuştu.

Ümit Özat’ın konuşmasının tamamını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.



SAMSUNSPORLUYUZ.COM