AYDIN(İHA) Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, halkın içinde olan bir başkan kişliğinin yanında sözünde duran bir belediye başkanı olarak da vatandaştan tam not alıyor.
Göreve geldiği günden bu yana halk günü toplantılarıyla vatandaşla bir araya gelerek sorunlarına çözüm bulan Başkan Toyran; vatandaşlara verdiği sözü de unutmuyor.
Son halk günü toplantısında sıkıntısını dile getiren Söke merkez Çeltikçi Mahallesi sakini Zühra Gazi, Başkan Toyran evinin kapısında görünce şaşırdı. Halk Günü toplantısında kahve içmeye gelirim diyen Başkan Toyran’a ‘Buyur gel’ diyen Zühra Gazi ve Eşi Bayram Gazi’yi evinde ziyaret eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; Gazi Ailesi’nin evinde kahve içti, bir süre sohbet etti. Ailenin sıkıntılarını bir kez daha paylaşan Başkan Toyran’ın kendilerine yaptığı sürpriz ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Zühra Gazi; “Belediye Başkanımızı evimde görmek çok güzel bir duygu. Kendisinin halk ile içiçe olduğunu hep duyuyordum, kendi gözlerimle de şahit oldum. Ne mutlu bize, ne mutlu Söke’ye” dedi.
Bayram Gazi’de memnuniyetini dile getirirken; Ziyaret sırasında evde bulunan Çalıköy Mahallesi’nden ‘Koca Osman’ lakaplı Osman Çümen ve eşi Fatma Çümen’de Başkan Toyran’ı Çalıköy’deki evlerine davet ettiler.