Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, kalan 3 maçtan 9 puan toplayıp play-off’a kalmayı hedeflediklerini söyledi.
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, ligin 32. haftasından kendi sahasında oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla devam etti. İstasyon çalışması ile başlayan idman, orta açma çalışmasının ardından dar alanda yapılan çift kale maç ile son buldu.
“DÖNÜŞÜ OLMAYAN VİRAJA GİRDİK”
Kalan 3 maçı puan kaybetmeden geçmeleri gerektiğini belirten Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, “Adanademirspor maçında nasıl bir futbol oynadığımızı tüm Türkiye izledi ama olmayınca olmuyor. Topu iki direğin içerisinden geçiremeyince kimse 3 puanı bize vermiyor. Artık dönüşü olmayan bir viraja girdik. Bu hafta kendi sahamızda Bucaspor maçı, önümüzdeki hafta deplasmanda Altınordu ve son hafta da kendi sahamızda Denizlispor ile karşılaşacağız. Bu maçlardan 9 puan alıp diğer rakiplerimizin aldığı puanlarla ilgilenmeden play-off’a girmek istiyoruz. Futbolcu arkadaşlarımızın hepsi bunu yapacak güçte. Geçen hafta yaşadığımız şanssızlığı bu hafta Bucaspor’u yenerek atlamak istiyoruz” dedi.
"PAZAR GÜNÜ BÜTÜN SAMSUN’U STADA BEKLİYORUZ"
Bilet satışlarının çok olmasına rağmen maçlara 5 binden fazla seyircinin gelmemesinden yakınan Ateş, "Şu ana kadar 5 bin taraftarı geçemedik. Halbuki 13 bin 5 yüz bilet satıldı. Pazar günü bütün Samsun’u stada bekliyoruz. Artık son maçlarımız. Taraftar olmadan olmuyor. Taraftar bizim en büyük desteğimiz. İnşallah taraftarlar da stadı doldurur. Biz de onlara güzel bir futbolla 3 puanı onlara hediye ederiz. Taraftarımızın desteği ile play-off’a çıkarız. Oradan da yolumuz zaten belli” diye konuştu.