GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de tayini çıkan askeri yetkili ve bürokratlar için veda programı düzenlendi.

Vali Yücel Yavuz, bir restoranda organize edilen programda yaptığı konuşmada, idarecilerin görev yaptıkları illerin her türlü özellikleriyle bütünleşmek zorunda olduklarını söyledi.

Kamu idarecilerinin özveriyle çalıştığını belirten Yavuz, "İdareciler zamanı geldiğinde bulundukları yerden ayrılmak ve tayin edildikleri yerlere uyum sağlamakla mükellefler. Ülkeye ve bayrağa kendisini adamış kişiler olarak, vazifelerini en iyi şekilde yapmaya çalışmaktadırlar" dedi.

Yavuz, Gümüşhane halkı adına tayini çıkan yetkililere hizmetleri dolayısıyla teşekkür ederek, "Kendilerini tebrik ve takdir ediyorum. Yeni görev yerlerinde de bugüne kadar olduğu gibi aynı başarıyı, fedakarlığı ve özveriyi tereddüt etmeden ifa edeceklerine inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Vali Yavuz, Tekirdağ Jandarma Komutanlığına atanan İl Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, Eskişehir'in İnönü ilçesi Kaymakamlığına atanan Kürtün Kaymakamı Enver Özderin, Sakarya'nın Pamukova ilçesi Kaymakamlığına atanan Torul Kaymakamı Recai Karal, Uşak'ın Eşme ilçesi kaymakamlığına atanan Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel ve Ankara'ya atanan İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Hasan Metin'e plaket ve başarı belgesi verdi.

Vali Yardımcıları İsmail Özkan ve Şenol Turan, Köse Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat ve kamu kurumu idarecilerinin de katıldığı tören, vedalaşmanın ardından sona erdi.