Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin ve diğer kurum amirleriyle beraber, İspir ve Pazaryolu ilçelerini ziyaret etti. İlçelerde 6 ayda bir, Kaymakam, Belediye Başkanı, kurum yöneticileri ve muhtarlarla toplantılar yaparak, belediye çalışmalarını ve sorunlarını yakından takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İspir ve Pazaryolu ziyaretlerinde büyük ilgiyle karşılandı.
İlçe yöneticileri ve muhtarlarla yaptığı toplantılarda Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları hizmetleri ve projelerini anlatan Başkan Sekmen, muhtarlardan altyapı çalışmalarıyla ilgili bilgi alarak sorunlarını dinledi. Yeni Büyükşehir yasasıyla birlikte artık tüm il geneline hizmet götürdüklerine dikkat çeken Başkan Sekmen, “İlçe ziyaretlerini önemsiyorum. İlçelerimizde modern belediyeciliğin en güzel örneklerini ortaya koyuyoruz. Bunun için tecrübemiz ve kadromuz var. Köyler, Yeni Büyükşehir Yasası’yla beraber artık mahalle konumuna geldi. İnşaat yaparken imar kanununa dikkat ederek, binaların depreme dayanıklı yapılmasına özen gösteriniz. Köy yollarına sıcak asfalt dökerek, kaldırım aydınlatma çalışmaları ve her ilçeye bir ’Prestij Caddesi’ yapacağız." şeklinde konuştu.
Kurum yöneticileriyle beraber Erzurum’un ilçelerini bir bir ziyaret ederek, belediye çalışmalarını yakından takip edip, sorunlara yerinde çözümler ürettiklerini vurgulayan Başkan Sekmen, "İstihdama ve kalkınmaya büyük önem veriyoruz. Bakır Zenginleştirme ve Silah İmalatı Fabrikaları yapacağız. İlçelerimizi kaderleriyle baş başa bırakmayacağız. Herkes yaptığı işin en iyisini yapacak" dedi.